Svenskarna föredrar att betala med Swish på nätet

Enligt en nyligen genomförd undersökning av Kantar Sifo, på uppdrag av Getswish AB, är Swish nu det betalsätt som svenskar i åldrarna 18-40 föredrar att betala med på nätet.

Läs hela nyheten här

Swish populäraste betalmetoden hos Ticketmaster

Konsumenterna efterfrågar allt fler betalsätt och smidigare kundresor. Ett företag som lyssnat på denna trend är Ticketmaster som sedan slutet av april erbjuder Swish som betalsätt. Bara en månad efter införandet står Swish för drygt en tredjedel av betalningarna hos biljettförsäljaren.

Läs hela nyheten här

Swish - Sveriges mest hållbara digitala varumärke

Hela 18 600 svenska konsumenter har sagt sitt i Europas största varumärkesundersökning, genomförd av Sustainable Brand Index, med fokus på hållbarhet. Swish blev vinnaren i kategorin digitalt tätt följt av globala varumärken som Google, Spotify, Youtube och Facebook.

Så otroligt roligt att ännu en gång få representera svenska folket!

Läs mer om rapporten här

En miljard betalningar genomförda

Det pratas ofta om Sverige som en förebild när det kommer till kontantlösa betalningar – och svenska folket har visat att det stämmer. Hittills har Swish-användare genomfört 1 000 000 000 betalningar sedan starten 2012, en helt otrolig summa med tanke på vår inte allt för stora befolkning! En miljard. Tänk vilken resa vi har varit på, tillsammans.

Vi är mycket stolta över att vara en så stor del av svenska folkets vardag. Nu blickar vi framåt mot nästa miljard – och vi hoppas att ni är med oss!

QR-koder - för smidigare betalningar

Nu kan du använda QR-koder för ännu snabbare betalningar med Swish. När en QR-kod skannas blir all information om betalningen automatiskt ifylld och godkänns sedan med Mobilt BankID. Denna smidiga funktion gör det ännu enklare att swisha en vän, genomföra köp eller betala en faktura.

Läs mer

Behöver du hjälp att integrera Swish?

Här hittar du en lista på partners som kan hjälpa dig att ta betalt med Swish.