Kom igång

Driftinformation

På den här sidan hittar du uppdateringar om planerade underhållsarbeten, oplanerade driftsavbrott samt information om när problemen är lösta.

Aktuell driftinformation

Privat

När du skickar eller tar emot pengar via Swish, till eller från en annan privatperson.

Företag

För företag, föreningar och organisationer som har avtal om Swish med sin bank. För privatpersoner innebär det företag, föreningar och organisationer till vilka man matar in Swish-nummer och belopp manuellt.

Handel

För mottagare som har avtal om Swish handel. Gäller betalningar som genomförs i webbutiker eller app genom att man skriver in sitt nummer för att sedan öppna appen där handlarens information och belopp att betala finns förifyllt.

Full drift
Störning
Driftstopp

Det är inga driftstörningar i nuläget.

Datum

2016-12-07, 08:00

Swish för handel i pilot

Äntligen kan vi meddela att de tidigare problemen i Swish för handel nu är åtgärdade. Eftersom tjänsten har varit tagen ur drift sedan slutet av maj väljer vi att starta i en mindre skala i form av en pilotperiod med ett fåtal utvalda kunder. Vår förhoppning är att öppna Swish för handel för samtliga kunder i slutet av januari.

Test period of Swish for Merchants

Finally the previous problems with the Swish for merchants service has been fixed, and during December a handful of chosen merchants will participate in a test period, a pilot. Our ambition is to open up the service again for all merchants come the end of January.

Planerade underhållsarbeten

Anmäl dig för att få driftinformation här
Du är nu anmäld