Support Säkerhet

Blir personen informerad om att jag har blockerat hen?

Blir personen informerad om att jag har blockerat hen?

Personen får bara veta att du har blockerat hen om hen försöker swisha dig igen. Då visas ett meddelande på skärmen om att du har valt att inte längre ta emot några betalningar från personen.