Kom igång

Ta betalt enklare

Mobila betalningar med Swish – nu också till företag, föreningar och organisationer. Ett snabbt, enkelt och säkert sätt att ta betalt med mobilen.

Företag

Enkelt, snabbt och säkert

Varje företag, förening och organisation får ett eget Swish-nummer. Och numret, som börjar med 123 följt av en unik sjusiffrig sifferserie, är direkt kopplat till ett bankkonto. Kunden swishar betalningen genom att scanna QR-kod eller ange Swish-nummer, belopp och valfritt meddelande i Swish-appen. Pengarna överförs direkt och kommer in på mottagarkontot inom några sekunder. Inga fördröjningar eller uteblivna betalningar.

Företag

Med Swish kan företaget vara där kunderna är, även där varken kortläsare eller kassaapparat finns tillgängligt – när som helst, var som helst. Ett perfekt alternativ för mindre företag. Allt kunden behöver för att kunna betala är sin mobil och Swish-appen. Enkelt för både företaget och kunden.

Föreningar

Föreningslivet innebär ofta mycket kontant- och fakturahantering och i sin tur onödig administration. Ta betalt för lagtröjan, lägeravgiften eller korven från föreningskiosken med Swish istället, så blir det mer tid över för allt som är roligt.

Organisationer

Med Swish är det enkelt att ge en gåva med mobilen, oavsett var man är. Insamlingsorganisationernas 90-nummer fungerar som en trygghetsstämpel och kan användas som Swish-nummer. Swisha över gåvan – enkelt, snabbt och säkert.
Kontakta din bank för att komma igång
Välj din bank