Blocket lanserar Swish för annonsbetalning

01/11 - 2018

Nu blir det enklare att lägga upp annonser på Blocket! Utöver kort- och telefonbetalning kan du nu även betala din annons med Swish. Enligt Blockets egna kundmätningar är det en tjänst som den största delen av deras användare efterfrågar.

Sex av tio svenskar har någon gång annonserat på Blocket. För majoriteten är det just användarvänligheten och effektiviteten som avgör att man väljer Blocket framför andra marknadsplatser.

– Svenska folkets input är viktig för oss och för majoriteten innebär Swish ett smidigare sätt att lägga upp annonser hos oss. Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster så att begagnathandeln alltid är så effektiv som möjligt på Blocket, säger Cecilia von Krusenstierna, marknads och kommunikationschef på Blocket.

– Vi är superglada över att Blocket har valt att erbjuda Swish som betalningsmetod när svenska folket annonserar hos dem. Vi hoppas nu att ännu fler ska se möjligheten med hur enkel vår tjänst är att använda, säger Pär Ekroth, marknads och kommunikationschef på Swish.

Under Swish-lanseringen medverkar Hollywoodfrun Maria Montazami i Blockets kortfilmer, där hon bland annat ger en flamingoskulptur till en ovillig mottagare – som snabbt säljer vidare presenten på Blocket.