Vendre integrerar Swish som betalmodell

18/12 - 2017

E-handelsplattformen Vendre integrerar Swish som betalmetod och blir därmed en av de första plattformerna att erbjuda betalmetoden. För svenska e-handlare är mobile first och omni-kanal viktiga begrepp och kunderna lever större delen av sitt liv genom mobilen. Samtidigt blir de allt mer kräsna gällande vad de lägger sin tid och sina pengar på. Vendres steg att integrera Swish som betalmetod landar alltså rätt i tiden.

— Integrationen innebär att våra kunders butiker från och med nu kan erbjuda Swish som betalmetod i kassan. Allt som krävs är en implementering med anpassning till respektive butik, säger Gabriel Nordström, försäljningschef på Vendre.

Gabriel Nordström försäljningschef på Vendre.

Integrationen till Swish har utvecklats i samarbete med Vendres kund Harmoniq. De ser ett allt större intresse för Swish som betalmetod, inte minst från de kunder som handlar i mobilen.

Enligt rapporten Svenskarna och internet använde 66 procent av Sveriges befolkning Swish-appen 2017 och användandet ökar för varje år. Trots att såväl kunder som e-handlares intresse för Swish är högt, är det få plattformar och betallösningar som erbjuder detta.

— Vi är stolta över att Vendres plattform är bland de första i Sverige att erbjuda sina slutkunder en ännu bättre kassa och köpupplevelse, säger Gabriel Nordström.

Utöver Vendre har Swish flera partners som erbjuder hjälp med att implementera Swish betallösning för din e-handel.