Kom igång
Kundhistoria

Nu kan du Swisha Lindex!

Från och med idag kan Lindex kunder swisha betalningen vid köp i deras nätbutik. För Lindex var det självklart att man ville vara med när Swish lanserade sin betallösning för e-handel tidigare i år!

Att kunna swisha betalningen är, enligt Lindex själva, ett bra komplement till andra betalningsalternativ och en förbättring av hela shoppingupplevelsen. Miriam Tjernström som är pressansvarig beskriver det som ytterligare ett steg för att ”ge våra kunder en modeupplevelse i världsklass oavsett om de handlar på lindex.com eller i fysisk butik.”

Vad hoppas ni på för respons från era kunder?

“Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt för våra kunder att handla hos oss. Vi lanserade idag så vi har inte hunnit få så mycket respons än. Men vi vet sedan tidigare att Swish upplevs som ett smidigt betalsätt och vi hoppas så klart att kunderna ska uppleva det så även hos oss på Lindex.”

Hur tror ni att Lindex e-handel kommer att utvecklas i framtiden?

”Det ska vara enkelt, smidigt och säkert för kunden att handla hos Lindex. Vi ser hela tiden en ökning av både trafik och betalningar från mobila enheter. En styrka vi har är att vi hela tiden integrerar vår e-handel och fysisk butik. Bland annat har vi nyligen lanserat Order in store som gör det möjligt för kunden att beställa från e-handeln i fysisk butik.”Att kunna Swisha betalningen är, enligt Lindex själva, ett bra komplement till andra betalningsalternativ och en förbättring av hela shoppingupplevelsen. Miriam Tjernström som är pressansvarig beskriver det som ytterligare ett steg för att ”ge våra kunder en modeupplevelse i världsklass oavsett om de handlar på lindex.com eller i fysisk butik.”

"Det ska vara enkelt, smidigt och säkert för kunden att handla hos Lindex. "