Funktioner

Det finns en rad olika funktioner som underlättar när du använder Swish.

Händelser

Du kan komma åt alla betalningar du har tagit emot och skickat i Händelser. Där kan du även påbörja en ny betalning eller lägga till favoriter.

Favoriter

Spara dina mest använda kontakter som favoriter för snabbare betalningar. Du slipper skriva in deras telefonnummer, istället klickar du bara på personen du vill swisha i din lista med favoriter.

Välgörenhets - organisationer

Du kan använda Swish för att skänka pengar till välgörenhetsorganisationer. På vår hemsida hittar du alla välgörenhetsorganisationer som är anslutna till Swish samlade.

Se anslutna välgörenhetsorganisationer

QR-koder

Använd QR-koder för att förenkla betalningar och köp

Skanna en QR-kod

Klicka på QR-ikonen längst upp till höger i appen. Koden skannas automatiskt när mobiltelefonens kamera riktas mot den. Du kan även läsa av en kod som är sparad i mobilens bildgalleri. Klicka på bilden längst ner till vänster som visar ikonen för bildgalleriet för att skanna och påbörja en betalning.

Skapa en QR-kod

Du kan skapa QR-koder direkt i appen eller här på hemsidan. Om du skapar koden i appen ingår bara ditt mobilnummer. På hemsidan kan QR-koden innehålla mobilnummer, ett fast belopp och ett meddelande. Du kan också välja om ett eller flera fält ska vara låsta eller om de ska vara ändringsbara. En QR-kod har obegränsad giltighetstid och kan läsas av hur många gånger som helst.