Kom igång

Betala enklare med Swish QR-koder!

Qr-kod

Nu kan du skapa egna QR-koder för betalningar med Swish!

Skapa din egna QR-kod i appen eller på www.getswish.se/qr .

FAQ för QR-koder

Påbörja ännu enklare och snabbare betalningar till varandra!

I och med den senaste uppdateringen har Swish-appen en inbyggd QR-kodgenerator för ditt eget mobilnummer, och en skanner för att snabbt kunna läsa av andra privatpersoners och företags QR-koder. Klicka bara på QR-ikonen högst upp i högra hörnet för att komma igång, perfekt när du till exempel ska köpa eller sälja något på en loppis, och då inte behöver skriva in hela mottagarens nummer!

För snabbare och enklare försäljning!

Nu är det möjligt för alla företag att skapa en eller flera QR-koder med fasta summor och meddelanden, till exempel för glass och kaffe i sommarkiosken. Med QR-koder går det snabbare i kön och ni kan enkelt ta snabbt betalt via Swish! Skapa era QR- koder och skriv ut material för ännu smidigare betalningar på www.getswish.se/qr .

Mindre köer och snabbare betalningar!

Skapa och skriv ut föreningens egna QR-koder när ni ska ta betalt för till exempel fika eller inträde till matchen. I den nya uppdateringen av Swish-appen finns en inbyggd QR-kodläsare som gör det enklare för alla Swish-användare att skanna och påbörja betalningar. Ni skapar en eller flera koder med förifylld summa och meddelande på www.getswish.se/qr. Där kan ni även skriva ut material som affischer med QR-koden på.

Skapa dina egna QR-koder för Swish!

På www.getswish.se/qr är det nu möjligt att skapa en eller flera QR-koder för ditt företag, din förening eller organisation. Det enda som behövs är ett Swish- nummer, sedan kan ni välja både en förifylld summa och ett meddelande som gör det möjligt för alla Swish-användare att snabbt och enkelt läsa av koden för att påbörja en betalning.

App: Upptäck Swish QR-koder!

Med den senaste uppdateringen blir det möjligt för alla privatpersoner att både skapa en egen och läsa av andras QR-koder direkt i Swish-appen. Tryck bara på QR- ikonen högst upp i högra hörnet för att nå sidan där du snabbt och enkelt kan börja använda Swish QR-koder!

Nu blir det ännu enklare att ta emot gåvor via Swish!

Nu är det möjligt att läsa av QR-koder direkt i Swish-appen, och för organisationer att snabbt skapa en eller flera egna QR-koder via generatorn på www.getswish.se/qr . Skapa en QR-kod med en fast summa för att placera på till exempel en bössa eller ett utskick, och gör det enklare för alla som vill skänka pengar att snabbt påbörja en betalning genom att läsa av koden direkt i appen!
Gör din egna QR-kod och dela den med dina vänner!
Till QR-kods generatorn