Swish för handel i pilot

12/06 - 2016

Äntligen kan vi meddela att de tidigare problemen i Swish för handel nu är åtgärdade. Eftersom tjänsten har varit tagen ur drift sedan slutet av maj väljer vi att starta i en mindre skala i form av en pilotperiod med ett fåtal utvalda kunder. Vår förhoppning är att öppna Swish för handel för samtliga kunder i slutet av januari.

Det är roligt att vi snart kan öppna Swish för handel igen” säger Anna-Lena Wretman, vd för Getswish AB. ”Jag uppmuntrar redan nu alla som vill kunna erbjuda Swish som betalsätt i webbutik och/eller app, kontakta sin bank för anslutning till Swish för handel. Då är ni redo när vi öppnar upp tjänsten igen.

Swish fortsätter växa och vi är nu över 5 miljoner användare! Varje månad slår vi nya rekord både i antalet anslutna kunder och skickade Swish-betalningar och efterfrågan på att kunna betala med Swish i olika miljöer är mycket stark.

Statusuppdateringar för Swish kommuniceras ut av Getswish via hemsidan där det också går att anmäla sig för att få ett mejlutskick vid uppdateringar. www.getswish.se/driftinformation

Ladda ner