Swish lanserar tjänst till företag, föreningar och organisationer.

04/06 - 2014

Swish fortsätter att växa och har nu över 1,2 miljoner aktiva användare och användandet går stadigt uppåt. Under maj swishade svenska folket mer än 1,4 miljoner gånger

Med en stor etablerad användarbas tar nu Swish nästa steg och erbjuder företag, föreningar och organisationer möjligheten att ta emot Swish transaktioner. Målgruppen för detta är i första hand kontantintensiva branscher där förenklad betalning efterfrågas av både kunden och mottagaren.

Swish ska precis som idag ses som ett naturligt komplement till andra betalsätt och det är en viktig drivkraft för oss att användarna kan erbjudas tjänster som förenklar deras vardag, säger Henrik Bergman styrelseordförande GetSwish AB.

Lanseringen startar under sommaren och redan i juni kommer flera banker att kunna erbjuda sina kunder att ansluta sig till den nya företagstjänsten. Alla privatpersoner som har Swish kommer att kunna skicka betalningar till anslutna företag, föreningar eller organisationer

Precis som för privattjänsten kommer villkoren skilja sig åt mellan de anslutna bankerna. Varje bank ansvarar själv för att utforma sitt kunderbjudande, inklusive prissättning.

För ytterligare information läs mer på www.getswish.se samt hos respektive bank.

Per Ekwall TWL, på uppdrag av GetSwish AB, 0709 68 21 69

Ladda ner