Kom igång
Kundhistoria

Retrobutiken där hälften betalar med Swish

I guiderna till Stockholms olika second hand-butiker brukar Tid & Rum i Årsta beskrivas som en drömlik tidsresa tillbaka till 50 och 60-talet. Inte sällan nämns även butikens ägare Maria som en lika skicklig som trevlig samlare.

Själv ser sig Maria som en entreprenör. ”Jag hade intresserat mig för 50 och 60-talsdesign ett tag och såg att jag inte var ensam om det, därför öppnade jag butiken 2011”, berättar hon. Maria driver även butikens instagramkonto med över 9000 följare.

För mig handlar det om att göra saker så enkla som möjligt – vare sig det handlar om att hålla kontakt med kunderna i sociala medier eller ta betalt i butiken. Jag gillar enkelt.

Hälften av alla betalningar på Tid & Rum görs med Swish. ”Vi öppnade för två timmar sedan idag och jag har redan tagit emot två betalningar med Swish, en för en handväska i rotting från 50-talet och en för en pinnstolsfåtölj i teak”, berättar Maria. ”För mig handlar det om att göra saker så enkla som möjligt – vare sig det handlar om att hålla kontakt med kunderna i sociala medier eller ta betalt i butiken. Jag gillar enkelt”, säger hon.

Besök Tid & Rums instagram här eller läs mer på deras hemsida.