Kom igång

Varför får jag inte upp betalningsinformationen i Swish-appen när jag valt att betala med Swish i en webbutik eller app?

1. Kontrollera att du har uppdaterat till den senaste versionen av appen (det ska stå 3 under Inställningar). Om inte kan du uppdatera appen på:
    • App store för iOS mobiler
    • Google play för Android mobiler
    • Windows store för Windows mobiler
  2. Kontrollera att du har internetuppkoppling i mobilen – antingen via mobilnät eller Wi-Fi.
  3. Kontrollera att du har skrivit in ditt mobilnummer korrekt i webbutiken.
  4. Om det finns större störningar i tjänsten kan du läsa om det på www.getswish.se/driftsinformation.

Om det fortfarande inte fungerar, kontakta säljföretaget och be dem undersöka om det är något fel hos dem.

Frågor