Swish Stories

Här delar vi med oss av framtidsspaningar, egna insikter och låter dig följa med bakom kulisserna på Swish.

Swish - en 10 år gammal idé

Idag för exakt tio år sedan samlades nio personer framför en whiteboard i ett rum hos Bankföreningen på Regeringsgatan. På agendan stod ämnet ”Affärsbild: Credit Transfer Remote Person to Person” – något som de flesta idag känner till som Swish. Vår affärsutvecklare, Edvind Nygaard, var en av personerna i rummet.

Läs hela blogginlägget

Swish på South by Southwest, SXSW

Liksom stora delar av den digitala innovationsindustrin var Swish på plats i Austin för att inspireras av nya lösningar inom betalningar, AI och data under konferensen SXSW. Och liksom många andra besökare tog vi med oss nya perspektiv hem till Sverige. Läs hela blogginlägget där marknadschef Pär Ekroth delar med sig av sina främsta insikter.

Läs hela blogginlägget

Välkommen till vår värld!

De flesta svenskar känner till att bankerna gemensamt kom på idén till en mobil betaltjänst och att det är via banken man ansluter sig till Swish. Men trots vårt starka varumärke är det få människor som faktiskt vet vilka människor som döljer sig bakom Swish, vilka som arbetar här och vad som händer i vår bransch.

Läs hela blogginlägget

Om Swish Stories

Är du också nyfiken på framtidens betalningslösningar? Bra, då har du hamnat rätt. Allt eftersom Swish växer, ökar också behovet av transparens och tillgänglighet. Därför har vi här samlat allt du behöver veta om oss och betalningar på en och samma plats. Här delar vi med oss av framtidsspaningar, egna insikter och låter dig följa med bakom kulisserna hos ett av Sveriges mest rekommenderade varumärken.

Välkommen till vår värld.