Kom igång
Kundhistoria

”Vad roligt att det blev jag!”

”Vad roligt att det blev jag!” 

Så sa Christina Rosenqvist som i helgen blev den 5 000 000:e personen i Sverige som skaffade Swish! Vi ringde upp för att säga grattis till den avundsvärda titeln och passade på att fråga hur det känns, och varför hon egentligen väntat så länge med att skaffa appen som redan förenklat 4 999 999 personers liv!

”Nu är det ju så många andra som har appen, till slut kände jag väl att jag också blev tvungen att att fixa det”

Vad tänker du dig att du kommer använda Swish till mest?

“Jag kommer framförallt att använda Swish när jag går på loppis. Alla som är loppissäljare använder appen för att ta betalt.”

För att fira att halva Sverige swishar, som ett grattis till Christina och ett sätt för henne att premiäranvända appen skickade vi över en slant som hon själv fick swisha vidare till valfri välgörenhetsorganisation!

“Pengarna måste gå till något bra, jag tror det blir Läkare utan gränser.”